Politica de retur

Ai cumpărat un funduleț ce nu te mulțumește? Schimbă-l cu altul!

Dacă un produs achiziționat de pe pupazan.com (indiferent că vorbim despre tocatoare, mese sau produse complementare) nu este satisfăcător, ai 30 de zile la dispoziție să îl trimiți înapoi. Returul este gratuit și poți opta fie pentru înlocuirea produsului, fie pentru rambursarea banilor.

 

Conditii generale pentru returnarea produselor vândute de pupazan.com

 

Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit. Returul se face cu etichetele inițiale intacte și cu toate documentele cu care a fost livrat. Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

 

 

Nu se acceptă produsele care prezintă urme de uzură sau folosire: zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice. 

 

Nu se acceptă returul produselor personalizate.

 

Cumpărătorul este responsabil pentru ambalarea corespunzătoare a produsului și pregătirea acestuia pentru livrare. Pupazan.com nu își asumă responsabilitatea pentru produsele primite deteriorate sau pentru pierderea coletelor ca urmare a ambalării necorespunzătoare.

 

Cumpărătorul va înștiința Pupazan.com înainte de a returna produsul.

 

Nu sunt acceptate retururile sosite prin alt curier decât cel cu care Pupazan.com colaborează.

 

Nu sunt acceptate retururile trimise cu plata ramburs sau cu plata livrării la destinatar.

 

Condiții generale de schimbare produs

 

Dacă produsul este înlocuit cu unul dintr-o categorie mai mică de preț, cumpărătorul va furniza un cont în care i se va returna diferența de preț. 

 

 

Dacă produsul este înlocuit cu unul dintr-o categorie mai mare de preț, cumpărătorul va plăti diferența. Plata se efectuează în cont bancar, înainte de livrare.