Termeni și condiții

Pupazan.com dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil.

Condiţii generale

Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea FĂURAR DE BUN GUST SRL, (CUI 43246816, denumită în continuare „Pupăzan”, „nouă ” sau „noi”, pe site-ul Pupăzan.com), pe versiunea pentru mobil a site-ului,  prin aplicaţia pentru mobil sau din prin telefon (toate fiind denumite „pupazan.com”).

Prin utilizarea pupăzan.com şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe pupăzan.com la momentul plasării comenzii.

 1. Preţurile şi taxele de livrare

Preţurile afişate pe pupazan.com includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.

Taxa de livrare pentru fiecare comandă va fi aceeaşi, indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dumneavoastră, cu exceptia produselor scutite de taxa de livrare din motive promotionale. Costul pentru fiecare metodă de livrare este indicat clar în timpul procesului de finalizare a comenzii.

 1. Plasarea comenzii/încheierea contractului

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul pupazan.com. Imediat după plasarea comenzii, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru şi vă vom solicita să contactaţi Serviciul pentru clienţi PUPĂZAN care va efectua rambursarea sumei.

 

 1. Livrare

PUPĂZAN depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea şi procesarea comenzilor şi va încerca să livreze comanda dumneavoastră la adresa comunicată, conform opţiunii de livrare selectate de dumneavoastră.

 • Livrăm doar pe teritoriul Uniunii Europene.

Pentru detalii legate de costurile de transport pentru livrări în afara României, ne puteți contacta și vom găsi împreună cea mai potrivită soluție.

 • Livrarea pe teritoriul României se face prin firme specializate de curierat (Urgent Cargus, Fan Courier, Sameday) sau personal, doar în anumite cazuri (comenzi personalizate, dimensiune/greutate atipică), doar pentru municipiul București și zonele limitrofe, și în funcție de disponibilitate.

PUPĂZAN va încerca să depună diligenţe pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putinţă şi în ordinea în care acestea au fost plasate. Dorinţa noastră este să livrăm comanda în termen de 2 până la 4 zile lucrătoare din momentul expedierii sale. Deşi intenţia noastră este să efectuăm livrarea în intervalul comunicat, vă aducem la cunoştinţă că livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente independente de voinţa noastră, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data confirmării comenzii. În cazul în care termenul de livrare depăşeşte 30 de zile, puteţi anula comanda.

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactaţi Serviciul pentru clienţi PUPĂZAN prin apel telefonic la +40 731 351 963 sau prin e-mail alo@pupazan.com

 1. Anularea comenzii

Puteţi anula sau returna comanda de la data plasării comenzii până în ziua 30 de la primirea articolelor comandate.

Dacă doriţi să anulaţi sau să returnaţi comanda, vă rugăm să ne transmiteţi o notificare scrisă prin e-mail la alo@pupazan.com, apoi returnaţi-ne articolul/articolele conform prevederilor din secţiunea 6 (Returnări) de mai jos în termenul de 30 de zile specificat mai sus. Noi vom încerca să efectuăm rambursarea utilizând aceeaşi metodă folosită pentru efectuarea plăţii (sau, în cazul în care articolele nu au fost achitate încă, vom reflecta returul articolelor în soldul contului dumneavoastră) în cel mai scurt timp cu putinţă, cel mai târziu în termen de 14 zile de la primirea notificării dumneavoastră de anulare, cu condiţia ca noi să fi primit articolele sau dovada că le-aţi returnat. Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată pe același card utilizat la tranzacționare. Poate fi utilizată o altă metodă de plată pentru rambursare, cu condiţia ca dumneavoastră să fiţi de acord cu această modificare; acest lucru nu va genera cheltuieli suplimentare.

Dacă articolul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să ne notificaţi imediat şi să returnaţi articolul conform secţiunii 6 (Returnări) de mai jos. Pentru orice produse considerate defecte, PUPĂZAN va efectua o rambursare integrală. Prevederile specificate aici nu limitează niciun drept aplicabil prevăzut de lege.

 1. Returnări

PUPĂZAN garantează o rambursare integrală conform secţiunii 5 (Anularea comenzii) cu condiţia ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepţia probării lor) şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte.

 1. Metode de plată
  1. 7.1

Plata la livrare (în sistem ramburs)

  1. 7.2

Plata online cu Card de credit sau de debit

Puteţi introduce detaliile plăţii la momentul plasării comenzii utilizând un card valabil de credit sau de debit (VISA sau Mastercard). Suma aferentă va fi imediat blocată pe cardul dumneavoastră, dar nu va fi debitată până la expedierea bunurilor. PUPĂZAN îşi rezervă dreptul de a verifica valabilitatea cardului de credit sau de debit, solvabilitatea în raport cu valoarea comenzii şi dacă datele privind adresa cumpărătorului sunt corecte. În funcţie de rezultatul acestor verificări, putem refuza anumite comenzi.

Veţi primi factura obligatorie conform legii în colet.

 1. Răspunderea noastră

Nimic din aceşti Termeni nu va exclude sau limita răspunderea PUPĂZAN cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal să ne limităm sau să ne excludem răspunderea.

PUPĂZAN acceptă răspunderea pentru deces sau leziune corporală provocate de neglijenţa noastră sau de cea a angajaţilor sau reprezentanţilor noştri. Nu intenţionăm să excludem răspunderea pentru declaraţiile false făcute de noi sau de angajaţii sau reprezentanţii noştri. În eventualitatea încălcării acestor Termeni, vom fi răspunzători doar pentru pierderile care sunt o consecinţă previzibilă în mod rezonabil a acestei încălcări.

PUPĂZAN nu este răspunzătoare pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau pagubei principale, de exemplu pierderea profiturilor sau pierderea oportunităţii, sau pentru imposibilitatea de a livra bunurile sau de a ne îndeplini oricare dintre obligaţiile care ne revin conform acestor Termeni în cazul în care această imposibilitate este cauzată de un eveniment asupra căruia nu deţinem niciun control, care include dar nu se limitează la: incendiu, inundaţie, furtună, răscoală, dezordine civilă, război, accident nuclear şi activitate teroristă.

Răspunderea noastră maximă faţă de dumneavoastră pentru orice pierdere sau pagubă care se produce în legătură cu comanda dumneavoastră pe pupazan.com va fi limitată la preţul total al comenzii dumneavoastră.

Dacă aveți o problemă cu un produs pe care l-ați achiziționat de la PUPĂZAN online și nu ați putut rezolva reclamația cu PUPĂZAN, atunci puteți depune reclamația pe platforma UE de soluționare online a litigiilor („platforma SOL”).

Platforma SOL le oferă consumatorilor și comercianților din UE posibilitatea de a încerca să obțină o soluționare alternativă a reclamațiilor legate de cumpărăturile efectuate online. Acest punct unic de contact este conceput ca un site web interactiv și ușor de utilizat, disponibil în toate limbile oficiale ale UE și gratuit. Prin utilizarea platformei SOL, consumatorul și comerciantul pot găsi o entitate de soluționare a litigiilor și apoi pot parcurge procedura de găsire a unei soluții pentru reclamația consumatorului. Platforma SOL este disponibilă aici: http://ec.europa.eu/odr.

 

 1. Culori și măsurători

Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că monitorul dumneavoastră va afişa corect aceste culori.

Măsurătorile unui articol oferit pe pupazan.com sunt doar valori aproximative pentru te ajuta să înțelegi mai bine dimensiunile. Fiind produse asimetrice, pot exista diferențe de câțiva centimetri în plus sau în minus.

 1. Garanţie

În cazul în care bunurile pe care le-aţi achiziţionat prezintă defecte, PUPĂZAN respectă toate reglementările prevăzute de lege privind garanţia. În cazul în care aveţi o reclamaţie cu privire la defecte evidente privind materialul sau la cele legate de fabricaţie a bunurilor pe care le-am furnizat, inclusiv cu privire la pagube suferite în timpul transportului, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru prin returnarea imediată a bunurilor prin procedura de retur specificată mai sus.

 1. Cesiune

PUPĂZAN îşi rezervă dreptul de a cesiona sau de a transfera către terţi angajamentul pentru orice cerere/cereri de plată născute în legătură cu livrarea bunurilor.

 

 1. Rezilierea unor termeni

În cazul în care o parte a acestor Termeni este interzisă sau considerată fără efect de orice instanţă sau organism de reglementare, ceilalţi Termeni vor continua să se aplice.

 1. Drepturi de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor de pe pupazan.com, revin companiei FĂURAR DE BUN GUST SRL. Orice utilizare a site-ului pupazan.com sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea PUPĂZAN.

 

 1. Informaţii despre companie

FĂURAR DE BUN GUST SRL

Drumul Taberei 94, bl. 519, ap. 22, sector 6, București, România.


Cod unic de înregistrare: 43246816

Nr. Înreg. Reg. Com. J40/14272/2020