Chill & Grill

Sunt un mare iubitor de grătare și mereu îmi invit prietenii acasă pentru a ne relaxa în felul ăsta. Așa că toți au apreciat foarte mult primul grătar pe care l-am proiectat singur, dintr-un extinctor.

 

Următoarea etapă a fost momentul în care mi-am dat seamă că, la întâlnirile noastre, o persoană stătea deoparte, la grătar, în timp ce se ocupa de preparate, iar restul grupului socializa. M-am gândit cu ce soluție aș putea veni pentru ca toți să petrecem momente plăcute, în jurul grătarului.

 

Povestindu-i asta bunului meu prieten, Chef Orlando Zaharia, mi-a pus o întrebare care mi-a oferit din start răspunsul pe care îl căutam:
„- De ce nu încorporezi grătarele în blaturile tale de lemn?”. Și asta am făcut.

 

În felul ăsta a apărut Chill Grill-ul Pupăzan, care ne lasă pe mine și pe prietenii mei să gătim cu toții preparatele pe care le dorim și să le savurăm ulterior, împreună, pe toate în același loc – în jurul grill-ului.

 

Grătarele Chill & Grill sunt un fel unicat prin care, alături de prieteni sau familie, te poți bucura de o activitate distractivă și delicioasă, pentru că fiecare își prepară pe grătar mâncarea preferată.

 

Înainte era grătarul clasic – un singur om se ocupa de grătar, iar toți ceilalți așteptau câteva ore bune după tradiționala oală plină ochi cu preparate care ajungeau reci la masă.

Acum sunt grătarele mele Chill & Grill, care îți aduc un mod creativ și elegant prin care să te bucuri de experiența grătarului fix așa cum trebuie să fie ea – cu mult chill și voie bună, alături de persoane dragi.

 

Pentru că sunt făurar de bun gust, Grătarele Chill & Grill aduc calitate meselor voastre – fiecare gătește pentru el exact cât vrea, așa că experiența asta faină este una no waste/fără risipă. Fiecare se bucură de preparate proaspete și delicioase.

 

Bucură-te și tu împreună cu prietenii tăi de această experiență unică!

 

Chill & Grill vă aduce pe toți împreună, la mâncare bună și multă relaxare… Pam-pam.

Cum să folosești grătarele Chill & Grill de la Pupăzan?

La cât de frumos și simplu e conceptul grătarelor din gama Chill & Grill, doar nu te aștepți la instrucțiuni de folosire complicate, nu-i așa?

Citește aici ce și cum e de făcut ca să te bucuri de o masă delicioasă pe grătar, alături de prietenii tăi.

– Produsele Chill & Grill sunt grătare cu cărbuni rotunzi Biotech și NU se folosește focul pentru aprindere.

– Pentru a aprinde grătarele din gama Chill & Grill, ai nevoie de o cană/suport/starter pentru aprinderea cărbunilor. Pune în suport un ziar, umple-l apoi cu cărbuni, aprinde și așteaptă 30 de minute. Toarnă cărbunii în cuvă și gata! Bucură-te de mâncarea preferată preparată pe Chill & Grill-ul tău!

Cum să ai grijă de Chill & Grill-ul tău?

– Grătarul nu arde blatul în care este încorporat, însă știm cu toții că lemnul nu e prieten cu căldura. Din cauza asta, de-a lungul timpului, lemnul va crăpa moderat.

– Blatul de lemn este un element consumabil, pe care îl poți înlocui cu altul care îți place, de pe site-ul pupazan.com, la un preț mic.

– După fiecare utilizare, șterge grătarul cu o cârpă cu grăsime și aplică ulei pe blatul din lemn.

Chill & Grill trebuie păstrat acoperit cu o husă, ferit de expunerea directă în soare, ploaie și în alte condiții care pot afecta părțile metalice și din lemn!

Chill & Grill-ul tău nu va rugini dacă este curățat și îngrijit corespunzător.